Scroll to top

Stiri Recente

Programul Rabla 2020 este compus din Rabla Clasic si Rabla Plus....

Ai auzit de oferta ATVRom de Black Friday? E de NERARAT de...

Can-Am Renegade modele imbunatatite pentru 2016


Considerate cele mai sportive ATV-uri, modelele din gama Can-Am Renegade vor avea performante imbunatatite in sezonul 2016. Beneficiind de aportul celor trei noi motoare Rotax: 570, 850 si 1000R, cu pana la 10% mai multa putere, familia Renegade este decisa sa-si pastreze locul fruntas. Rosul va fi culoarea standard pentru modelele Renegade 2016, in timp ce seria Xxc va avea un pachet grafic tricolor: alb-negru-rosu.

ATV-urile sport Renegade 570, 850 si 1000R isi pastreaza agresivitatea, pregatite special pentru a cuceri cele mai dificile terenuri: pistoane mai mari si cursa mai lunga, radiatoare marite si sistem de evacuare de inalta performanta. Echipate cu patru proiectoare de 60W fiecare, vizibilitatea pe timp de noapte sau ceata nu mai este o problema pentru pilot. 

Calibrata special pentru curse nebune pe terenuri grele, directia asistata DPS se poate seta pe unul din cele trei moduri de functionare: MIN, MED sau MAX, permitand riderului sa-si aleaga varianta optima in functie de conditiile de rulare. 

Modelele din gama Renegade 2016 au un design ergonomic, dar sportiv si agresiv in acelasi timp. Comenzile sunt toate la indemana, podeaua este bine protejata impotriva noroiului si prafului, iar sistemul de suspensie, avand la baza perfomantele amortizoarelor FOX HPG, asigura o cursa incitanta dar confortabila in acelasi timp.

Tag-uri

atv, atv can-am, atv renegade, can-am renegade, 2016,