Genti

8 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 30%
FOX DELUXE TOOLPACK - CAMO [BLK CAM]
Reducere 30%
FOX MX HELMET BAG [BLK]

FOX MX HELMET BAG [BLK]


192 RON

134 RON

In Stoc

Gentile ATV sunt concepute special pentru a satisface nevoile unui rider in timpul cursei sau al antrenamentelor off-road. Acestea sunt proiectate sa fie durabile, rezistente la apa si sa ofere suficient spatiu de stocare pentru echipamentul si accesoriile necesare.

Gentile ATV sunt un echipament esential pentru orice rider care practica acest sport. Investitia intr-o geanta ATV de calitate poate face diferenta intre o cursa bine organizata si una stresanta, oferind suficient spatiu de stocare, protectie impotriva elementelor si confort in timpul cursei.

Viziteaza magazinul nostru sau site-ul pentru a descoperi gama completa de echipamente ATV si pentru a gasi geanta perfecta. In plus, ai posibilitatea de plata cash sau cu cardul, dar si posibilitatea de achizitionare a unui echipament ATV in rate. ATVRom este dealer autorizat in Romania pentru producatorii: CFMOTO, KTM, Husqvarna Motorcycles, GASGAS, HJC, Nolan, Airoh, Shift, Leatt, POD, 100%, Fox Racing, Gaerne, LS2 Helmets, Can-Am Bombardier si altii.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA