Scroll to top

Stiri Recente

Programul Rabla 2020 este compus din Rabla Clasic si Rabla Plus....

Ai auzit de oferta ATVRom de Black Friday? E de NERARAT de...

Polaris isi extinde divizia Munca&Transport prin achizitionarea companiei Taylor-Dunn


Polaris Industries a anuntat, saptamana aceasta, achizitionarea Taylor-Dunn, furnizor important de vehicule industriale, care deserveste clienti diversi din domeniul comercial, manufacturier sau logistic. Taylor-Dunn, companie cu sediul in Anaheim, California, va fi astfel, alaturi de GEM, Goupil, Mega si Aixam parte din divizia Munca&Transport a Polaris.

"Desi Polaris este cunoscuta mai ales ca un lider in domeniul powersports, pietele adiacente sunt, la randul lor, o parte importanta din planul nostru de dezvoltare, iar vehiculele industriale reprezinta o extindere fireasca pentru noi", a spus Dan Chumbler, manager general al diviziei Munca&Transport a Polaris. "Taylor-Dunn cunoaste foarte bine caracteristicile clientilor industriali si, de 60 de ani incoace, ofera solutii de calitate, eficiente si de incredere. Abia asteptam sa ne extindem, acoperind o plaja cat mai variata de clienti".

Taylor-Dunn va continua sa reprezinte un brand distinct si sa-si desfasoare operatiunile din sediul actual din Anaheim.

"Sunt mandru ca am condus Taylor-Dunn timp de 25 de ani", a spus Jim Goodwin, presedintele acestei companii. "Cred ca Polaris a aparut la momentul potrivit pentru a continua sa duca Taylor-Dunn catre succes. Polaris aduce capacitati imbunatatite in domeniul inovarii, precum si acces la resurse mai diversificate. Sunt sigur ca aceasta asociere va oferi noi oportunitati nu doar companiei Taylor-Dunn, ci si dealerilor acesteia si consumatorilor finali.