2023 Kawasaki Z400

2023 Kawasaki Z400

02.02.2023

Dezvaluit pentru prima data la Milano in 2018, modelul Z400 2023 este un Supernaked destinat riderilor A2. Look-ul sau modern va intoarce priviri admirative ori de cate ori va lansati in traficul urban.

2023 Kawasaki Z400 se bazeaza pe un motor 2 cilindri paraleli, 399 cm³, racit cu lichid, 4 timpi, DOHC, 8 valve, pe injectie. Aceasta motocicleta Kawasaki beneficiaza de pornire electrica.
45 cai putere, raspuns lin, acceleratie incendiara.
- Dezvoltarea de la zero a motorului a permis optimizarea la nivel de eficienta, dimensiuni si greutate.
- Emisii CO2: 91 g/km.

  • Cadrul Trellis din dotare este construit din otel de inalta rezistenta si se remarca prin designul similar cu al lui Ninja H2. Analiza de rigiditate dinamica a Kawasaki a fost utilizata pentru a asigura rigiditate optima cu cea mai usoara greutate.
  • Pachetul standard include cutia cu 6 viteze, ambreiaj manual, furca telescopica 41 mm pe fata si suspensie spate Uni-Trak, amortizor pe gaz, ajustabila. Suspensia fata cu furca telescopica mai rigida asigura un plus de performanta. Roata fata se simte bine plantata, iar schimbarea directiei se face cu usurinta, un atu important mai ales cand va treziti intr-un ambuteiaj la o ora de varf.
  • Puterea de stopare este furnizata de franele pe discuri puternice. Discul semi-flotant de diametru mare pentru frana fata, ø310 mm (aceeasi marime ca la Z1000) permite o franare superioara indiferent de situatie. Pentru control in orice context, Kawasaki Z400 este echipat cu ABS si dispune de cea mai recenta unitate ABS de la Nissin, cea mai compacta si de greutate redusa posibil.

  • Styling Sugomi. Z400 imbina stilul ascutit si agresiv al lui Z650 cu designul lui Z300 pentru a crea o impresie de agilitate masculina. Caroseria sa atletica si musculara reflecta performanta crescuta. Ca si in cazul celorlalte modele ale Seriei Z, elementele de design sugomi (pozitia ghemuita, capul jos si coada in sus) ii confera lui Z400 o silueta de Kawasaki Supernaked instant recogniscibila.
  • Farul frontal cu LED ofera vizibilitate rididcata si stralucire deosebita pentru a va lumina drumul.
  • Manevrabilitate usoara, previzibila. Noul sasiu caracterizat prin design cu ampatament scurt/brat oscilant lung permite o manevrabilitate naturala.
  • Acest streetbike conceput special pentru pilotii la inceput de drum, dar si pentru toti cei care doresc o alternativa mai rapida pentru naveta zilnica prin orasul aglomerat dispune de un rezervor generos de 14 litri.
  • Saua de inaltime 785 mm (cand sunt montate anvelope radiale) are un design subtire (mai ingust cu 30 mm), iar pilotul beneficiaza de o linie neobstrictionata astfel incat picioare ating solul fara probleme.

  • Instrumentar compact multifunctional. Z400 este dotat cu acelasi bord ca modelul Z650. Tahometru in stil analog cu indicator pentru pozitia treptei amplasat central, instalat deasupra ecranului LCD multifunctional. Usor de citit.
  • Ergonomie de ultima ora pentru control activ. Motocicleta Kawasaki Z400 poate acomoda o larga tipologie de rideri, de toate taliile. Un vehicul pe doua roti prietenos cu pilotul. Pozitia de riding relativ dreapta si ghidonul lat asigura pozitia ideala pentru control activ, favorizand o experienta dinamica, sportiva.
  • Designul de greutate usoara pentru noul motor si cadru, combinat cu eforturile extinse de a minimaliza greutatea, au ca rezultat un vehicul de doar 167 kg. Kawasaki Z400 este mai usor cu 3 kg in comparatie cu Z300. Cel mai usor model cu 2 cilindri din clasa sa.
  • Tehnologii: Ergo-Fit, ABS, ambreiaj Assist & Slipper, indicator de riding economic.

Disponibil cu doua optiuni de culoare: Candy Lime Green / Metallic Spark Black (verde/negru), Pearl Robotic White / Metallic Matte Graphenesteel Gray Pearl Robotic White / Metallic Matte Graphenesteel Gray (alb/negru).


Kawasaki Z400 este un naked bike modern, potrivit pentru riderii A2

Te-ar putea interesa si:

2024 CFMOTO 450NK 

Naked bike-ul de capacitate medie, 450NK, se alatura lui 800NK in a doua generatie a seriei NK, fiind special construit pentru a aprinde pasiunea pentru motociclism in inimile riderilor la inceput de drum. Aceasta motocicleta CFMOTO se bazeaza pe un ...

CITESTE MAI MULT