2024 BRP Ski-Doo Summit Lineup

2024 BRP Ski-Doo Summit Lineup

20.11.2023

Snowmobilele Ski-Doo Summit sunt extrem de agile si combina puterea Rotax de top in industrie cu performanta dinamica la pilotarea prin zapada adanca si cu un raspuns instant pe teren tehnic in cele mai dure conditii de iarna. 

Manevrabilitatea fara efort si puterea de varf se combina pentru a livra o experienta incredibila. Modelele de snowmobile Ski-Doo din gama Summit imping limitele conventionale, redefinind pilotarea prin zapada inalta. 

Cu performanta demna de un maestru pe teren abrupt, Ski-Doo Summit ofera un avantaj riderilor care doresc sa se bucure de o aventura dincolo de limite. Platforma REV Gen5 creata de experti furnizeaza un echilibru exceptional si manevrabilitate prin zapada adanca. Precizia de invidiat si controlul absolut chiar si pe cele mai tehnice trasee montane inzapezite confera mai multa incredere. 

Platforma REV Gen5 marcheaza urmatoarea REVolutie! Elementele de design special gandite pentru riding prin zapada inalta imbunatatesc drastic plimbarea prin aspectul modern, greutatea redusa si performanta tehnica optimizata, contribuind la experienta de riding per ansamblu. 

Sunt disponibile trei optiuni de motoare Rotax in 2 timpi, inclusiv cel mai puternic motor supraalimentat de fabrica, 850 E-TEC Turbo R. Fiecare motorizare - 850 E-TEC Turbo R / 850 E-TEC / 600R E-TEC - ofera raspuns instant, acceleratie care iti taie rasuflarea si putere extrema pentru a depasi provocarile. 

Display-ul digital 10.25" color touch cu BRP Connect reprezinta un sistem de infointainment de inalta rezolutie care contribuie la o experienta personalizabila, interactiva si informativa usor de accesat. 

Suspensiile spate tMotion si tMotion XT constituie noul standard de agilitate si performanta prin zapada adanca. Geometria rafinata si bratul spate fix livreaza control incredibil la urcarea si coborarea in panta. Cursa crescuta a suspensiilor imbunatateste calitatea plimbarii in toate conditiile. 

Suspensia fata RAS 3 asigura precizie ridicata si este construita pentru a initia cu usurinta ascensiunea pe pante laterale, indiferent daca traseul este printre copaci. 

Pornirea E-TEC SHOT elimina aproape 9 kg, reducand greutatea. 

Ski-Doo Summit este disponibil pentru sezonul 2024 cu mai multe pachete: Adrenaline, Adrenaline Edge, Summit X W/Expert, fiecare pachet avand trei variante de motorizare. 


Snowmobilele Ski-Doo Summit 2024 imping limitele la extrem cand vine vorba de trasee montane cu teren abrupt, tehnic si zapada inalta.

Te-ar putea interesa si:

2024 Husqvarna 701 Supermoto

Motocicleta Husqvarna 701 Supermoto 2024 aduce adevaratul spirit al pilotarii Supermoto in strada. Motorul monocilindru puternic din dotare livreaza performanta greu de egalat pe asfalt.Cu o greutate usoara, perfect echilibrat si echipat cu cele ma...

CITESTE MAI MULT