POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR

 

1. Modalitati livrare

 

Livrarea se va face in decurs de 3-7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre reprezentantul nostru.

 

1.1. Livrare prin curier (standard):

 

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei (va informam ca politica noastra standard de livrare nu se aplica pentru vehicule, remorci si utilaje agricole). Taxa de livrare pentru comenzile cu o valoare mai mica de 500 lei este de 23 lei. Livrarea este posibila doar pe teritoriul Romaniei.

 

1.2. Ridicare din showroom: livrarea in showroom este gratuita. Daca ati ales ridicare din showroom cu plata la ridicare, iar produsele sunt in stoc, veti fi contactat de un reprezentant  pentru a va ridica comanda. Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom- ul pe care l-ati selectat cand ati inregistrat comanda, va vom anunta prin e-mail sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom ca sa le ridicati. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 4 zile (cu tot cu ziua in care primiti notificarea de ridicare). Pentru comenzi platite online (cu cardul online, ordin de plata), va rugam sa aveti actul de identitate la dvs, ca sa va putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.

 

Observatie: Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ati ales sa le platiti ramburs/ numerar.

 

Daca ati ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii. Va rugam insistent ca la primirea coletului sa receptionati cu atentie produselor primite! Eventualele sesizari legate de lipsa unor repere sau de avarierea lor pe durata transportului trebuie reclamate agentului de la firma de curierat chiar la primirea coletului; este obligatoriu incheierea unui proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat. Sesizarile ulterioare vor fi extrem de greu de solutionat, deoarece fara acest proces verbal, firma de curierat nu va mai putea fi trasa la raspundere.

 

Vrem sa va informam ca politica noastra standard de livrare nu se aplica pentru vehicule, remorci sau utilaje agricole. In cazul acestor produse, costurile de livrare se calculeaza în functie de distanta si adresa de livrare a fiecarui client in parte.

 

Aceasta înseamna ca, la momentul plasarii comenzii pentru un vehicul, un membru al echipei noastre va va contacta pentru a va comunica costul exact al livrarii. Acesta se va baza pe distanta dintre locatia noastră si adresa dumneavoastra.

 

 

2. Politica de livrare a produselor

 

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei. Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare LG 449/2003; OG 21/1992 R(2) si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii.

 

Vrem sa va informam ca politica noastra standard de livrare nu se aplica pentru vehicule, remorci si utilaje agricole. In cazul acestor produse, costurile de livrare se calculeaza în functie de distanta si adresa de livrare a fiecarui client in parte.

 

Aceasta înseamna ca, la momentul plasarii comenzii pentru un vehicul, un membru al echipei noastre va va contacta pentru a va comunica costul exact al livrarii. Acesta se va baza pe distanta dintre locatia noastră si adresa dumneavoastra.

 

Ne straduim sa oferim cea mai buna si eficienta experienta de cumparaturi pentru clientii nostri. Va mulțumim pentru intelegere si suntem disponibili pentru orice intrebări sau clarificari.