Termeni si conditii de utilizare website

 

 

 

 

 

Termeni de utilizare

 

Vizitand acest site, confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si conditiile descrise mai jos. Site-ul www.tbibank.ro este detinut de tbi  bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti.

 

General

 

Acest site este dezvoltat in conformitate cu viziunea corporativa si politica de informare a tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti. Acesta a fost creat in scopuri informative generale si nicio parte din continutul sau nu ar trebui considerata o propunere directa pentru achizitionarea de produse si servicii ale tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti.

Site-ul contine informatii despre produsele si serviciile oferite de tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti persoanelor fizice, intreprinderilor mici si mijlocii si clientilor corporativi.

tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment si fara o notificare prealabila acesti termeni si orice alte informatii continute pe acest site.

 

Responsabilitati

 

tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti nu garanteaza accesul neintrerupt si neincatat la acest site.

 

tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti se straduieste sa mentina informatii actualizate pe site, dar nu exclude posibilitatea unor lacune inacceptabile in exactitatea si integralitatea continutului sau.

 

tbi  bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti nu este raspunzatoare pentru niciun fel de daune si profituri pierdute rezultate din sau in vreun fel legate de accesul sau utilizarea acestui site. Implementand toate masurile tehnice si de securitate necesare pe acest site, tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti nu garanteaza accesul neintrerupt la acesta si nu este responsabil pentru virusii de calculator, atacurile de hacking si alte amenintari. In cazul unor astfel de evenimente, tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti se angajeaza sa ia masuri in timp util pentru rezolvarea problemei cat mai curand posibil.

 

Utilizarea informatiilor si a functionalitatii acestui site este la initiativa si sub responsabilitatea utilizatorului, sub rezerva restrictiilor prevazute de Legea drepturilor de copyright in favoarea titularului drepturilor de autor – tbi  bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti.

 

Link-uri internet

 

tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti nu este responsabil pentru continutul (inclusiv acuratetea si exhaustivitatea informatiilor) si accesibilitatea site-urilor la care acest site are hyperlinkuri.

 

Drepturi de autor

 

Continutul acestui site este subiectul drepturilor de autor detinute de tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti, cu toate drepturile rezervate si consecintele juridice. Utilizatorii pot imprima pagini individuale sau parti ale acestora, imagini, grafice si multe altele de pe site doar daca nu pastreaza marcile de identificare si nu incalca cerintele legislatiei in vigoare.

 

Utilizatorii nu pot sa modifice, sa copieze, sa publice, sa vanda, sa licentieze sau sa utilizeze pentru orice scop public sau comercial continutul acestui site fara permisiunea explicita scrisa a tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti de a modifica, copia, publica, vinde sau promova numele tbi bank EAD SOFIA – Sucursala Bucuresti.